Flere benytter seg av delivery tjeneste

1446

Sommersesongen er dessverre snart over og en ny hektisk høst ligger foran båtbransjen og sannsynligvis en del båteiere. Skipperne i Yachtdelivery.no har vært flittige denne sommeren. Høsten ser også ut til å bli aktiv.

I sommer har vi, innimellom ferie med egne båter, blant annet fraktet båter mellom Oslo-København, Nederland-Trondheim, Tjørn-Kragerø, Lillesand-Orust, Marstrand-Oslo, Fredrikstad-Oslo og andre strekninger.

– Vi merker en helt klar økning i både antall oppdrag og henvendelser fra både aktører innen båtbransjen og ikke minst privatpersoner som prioriterer ferie fremfor å flytte båten fra hjemmehavnen til feriemålet – eller omvendt. Vi setter virkelig pris på at Yachtdelivery.no blir ansett som en profesjonell aktør i dette markedet, sier Harald Bjerke i Yachtdelivery.no.

Nå jobber han og de andre deliveryskipperne med å planlegge høsten. I forbindelse med messen Båter i Sjøen 5.-8. september på Aker Brygge er det flere båtforhandlere som trenger hjelp til å frakte båter til og fra messen, og når høsten går mot vinter er det mange privatpersoner som sparer tid ved å la Yachtdelivery.no frakte båtene til verft og opplag i Sverige og Danmark.

– Fordelen med oss er at vi er et nettverk av erfarne skippere, og det gjør at vi er fleksible med hensyn til å håndtere kundenes behov. Vi kan løse de fleste oppdrag på kort varsel, sier Jon Amtrup i Yachtdelivery.no

Ta kontakt med Yachtdelivery.no hvis du trenger hjelp til å frakte båten.