Bok om å seile norskekysten

  5379
  Inspirasjon til å seile norskekysten
  Opplev eventyret ved å seile norskekysten
  Norske Kystperler

  Norge har verdens vakreste kystlinje og alle bør seile den minst en gang i livet. Helst to. Kanskje tre. Norskekysten fortjener en bok for turseilerne. Norske kystperler – hvordan og hvorfor seile verden vakreste kyst er en bok som forhåpentligvis vil inspirere mange til å seile nordover.

  Bestill boken ved å sende mail til jon (at) explorenorth.no med adresse. Den koster NOK 300,- pluss porto.

  Jon Amtrup har seilt hele norskekysten og deler av den mange, mange ganger – både på sommeren og på vinteren. Norske kystperler – hvordan og hvorfor seile verden vakreste kyst er basert på alle disse nautiske milene med erfaring. Boken forteller om møter med fine mennesker og storslått natur.

  – Det å seile norskekysten er noe helt eget. Med seilbåt får du tilgang til noen av de flotteste naturopplevelsene med langstrake fjorder, blanskurte svabarg og kvasse tinder. Seiling oppover kysten er turliv på sitt aller beste, sier Jon Amtrup.

  Boken gir også kunnskap om hvordan en best mulig skal forberede seg på en slik tur. Her er det praktiske tips til planlegging, klær, utstyr og mye mer.

  – Jeg har samlet noen av de flotteste havnene mellom Stavanger og Lofoten. Det finnes tusenvis av andre flotte havner også. Nordover er det ingen grunn til å ligge som femte båt utenpå i en gjestehavn. Her er det plass for alle, sier Amtrup